Tilmeld link   Om Forbrugerportalen   Reklameinformation Til forsiden

Gratis hjemmeside til alle


Se alle nyheder

Ny web-tjeneste fra Forbrugerportalen: blogger.dk...

[5.7.2004]

En weblog er en simpel hjemmeside, som er fokuseret på nyheder. Nu giver Forbrugerportalen dig mulighed for at få din egen gratis weblog på blogger.dk - vores nyeste web-tjeneste.

Der er talrige anvendelsesmuligheder for din blogger-hjemmeside. Du kan for eksempel bruge din weblog til at skrive om dig selv, til at dele din viden med andre, eller endda lave en simpel hjemmeside for en mindre virksomhed.

Der er lagt vægt på at det skal være så nemt som muligt - der kræves kun den mest basale erfaring med Internettet for at kunne bruge systemet. Så hvis du har prøvet at skrive en tekst i word, og hvis du har prøvet at gå på Internettet og finde hjemmesider, så kan du også lave din egen hjemmeside på blogger.dk .

Systemet giver mulighed for at dine læsere kan kommentere det du skriver direkte på din hjemmeside - det er dog op til dig selv om du vil benytte denne mulighed. Dine læsere kan også abonnere på din blogger-hjemmeside, hvilket betyder at den kan bruges som en simplere erstatning for et nyhedsbrev.

Læs mere på www.blogger.dk. Eller gå direkte til tilmeldingssiden på www.blogger.dk/nybruger.asp ...






Samarbejdspartnere

Reklameinformation

Orange kategorier på Forbrugerportalen

Om Forbrugerportalen

Nyt på nettet

Kriterier for optagelse i Forbrugerportalen

Hvad er en forbruger?

Forbrugernes Internetportal

Datafortrolighedspolitik

Nyheder

Kontakt os