Tilmeld link   Om Forbrugerportalen   Reklameinformation Til forsiden

Banebrydende koncept for boligsalg


Se alle nyheder

Ny gratis online service, hvor du kan indhente det bedste tilbud på salgspris og salgsomkostninger, når du skal sælge hus eller lejlighed. Tilmelding på www.forbrugerportalen.dk/boligsalg

[21.2.2006]

Det er dyrt at handle bolig. Salæret beregnes ofte som en procentdel af salgsprisen, og det betyder at salgsomkostningerne vokser mod skyerne sammen med boligpriserne.

Der er altså mange penge at spare, når du skal sælge dit hus eller din lejlighed. Lad dig ikke narre af at du får en stor fortjeneste ved salget. De penge du kan spare på salgsomkostningerne kan nemt svare til det du har tilbage af din årsløn, når skatten og de faste udgifter er betalt.

Den bedste pris og de laveste salgsomkostninger opnår du ved at indhente priser fra flest mulige ejendomsmæglere og forhandle om prisen. Alligevel nøjes de fleste med at få en pris fra 2-3 lokale mæglere, og godtager den pris de får.

Forbrugerportalens samarbejdspartner har nu lanceret et webbaseret system, hvor du kan indhente pris fra mange mæglere på én gang. Det er et helt nyt koncept, som vil revolutionere den måde man handler bolig på. Systemet er gratis for sælgeren, og det tager kun en uges tid at indhente tilbuddene.

Læs mere på www.forbrugerportalen.dk/boligsalg ...



Samarbejdspartnere

Reklameinformation

Orange kategorier på Forbrugerportalen

Om Forbrugerportalen

Nyt på nettet

Kriterier for optagelse i Forbrugerportalen

Hvad er en forbruger?

Forbrugernes Internetportal

Datafortrolighedspolitik

Nyheder

Kontakt os