Tilmeld link   Om Forbrugerportalen   Reklameinformation Til forsiden

Forbrugernes Internetportal
Forbrugerlinks til den kvalitetsbevidste forbruger


Danmark er et foregangsland med hensyn til forbrugerinformation. Vi har en række mærkningsordninger, som giver den danske forbruger et grundlag for at skelne mellem skidt og kanel. Gennem flere forskellige private og offentlige organisationer varetages forbrugernes tarv overfor virksomhederne. Og vi har en omfattende lovgivning, som tjener det samme formål.

Tanken bag alle disse tiltag er, at information om produkter og virksomheder skal gøres tilgængelige for den kvalitetsbevidste og kritiske forbruger, så man får mulighed for at træffe sit valg på et reelt grundlag. Forbrugerinformation gør det muligt for forbrugere at stille krav - og forbrugernes krav er som bekendt den stærkeste drivkraft bag virksomhedernes bestandige bestræbelse for at højne kvaliteten af deres produkter. Til den ligeglade og uvidende forbruger kan man derimod sælge hvad som helst.

Som forbruger har man behov for information om muligheder og rettigheder i forbindelse med køb af varer. Man vil have mulighed for kunne sammenligne priser. Man vil læse anmeldelser og tests af produkter, før man køber dem. Man vil kort sagt have forbrugerinformation, der ikke alene kan gavne éns privatøkonomi, men også gøre det lettere at finde kvalitet.

Der er efterhånden et stort antal sider på Internettet, som kan give disse former for forbrugerinformation. Forbrugerportalen er et forsøg på at give et samlet overblik over disse sider.Samarbejdspartnere

Reklameinformation

Orange kategorier på Forbrugerportalen

Om Forbrugerportalen

Nyt på nettet

Kriterier for optagelse i Forbrugerportalen

Hvad er en forbruger?

Forbrugernes Internetportal

Datafortrolighedspolitik

Nyheder

Kontakt os